210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΕΤΑΙΡΕΙΑΠοιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

 
 
 
 
Η EXPERT Ασφάλειες ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων σε Ιδιώτες και Επιχειρήσεις. Έκτοτε έχει αποκτήσει κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας τις ανάγκες μερικών από τους μεγαλύτερους Ομίλους Επιχειρήσεων της χώρας, ενώ με ένα δίκτυο συνεργατών που αριθμεί πάνω από 700 ασφαλιστές σε όλη την Ελλάδα, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών διαμεσολαβητών και πελατών. 
 
 
 
 
Ενδεικτικά, μερικοί από τους πελάτες μας είναι:

 

-          ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ  
-          ATTICA GROUP 
-          ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΣΗ 
-          AHI CARRIER  
-          ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΜΙΔΑΚΗ 
-          ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ  
-          MOBILE TECHNOLOGY 
-          FARMALOUX 
-          ΠΡΩΤΟΝ ΑΕ.  
 
Η Εταιρία μας έχει συνεχή παρουσία στην Ασφαλιστική Αγορά και έχει στελεχωθεί από έμπειρα στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς με δεκαπενταετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις και επιχειρηματική φιλοσοφία εστιασμένη στον ανθρωπο. 
 
Οι στόχοι μας είναι:
 
 
  •  Η πλήρης κατανόηση των αναγκών του καταναλωτή για ασφαλιστική προστασία.

  •  Η προσφορά Ασφαλιστικών λύσεων στα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα ασφαλίστρων σε Ασφαλιστικές εταιρείες, απόλυτα φερέγγυες.

  •  Η παροχή ολοκληρωμένης και προσωπικής εξυπηρέτησης. 

 
Για να επιτύχουμε τους παραπάνω στόχους παρακολουθούμε συστηματικά τις τυχόν μεταβολές στις Ασφαλιστικές ανάγκες των καταναλωτών , διερευνούμε την Ασφαλιστική Αγορά για να βρίσκουμε πάντα τα καλύτερα πακέτα ασφαλιστικών καλύψεων και συνεργαζόμαστε με τις πλέον αξιόλογες Ασφαλιστικές Εταιρείες.
 

 Aπό το 2013 η EXPERT αποτελεί γενικό αντιπρόσωπο (cover holder) της εταιρείας AmTrust Europe Limited στην Ελληνική αγορά, ασφαλίζοντας μέχρι σήμερα περισσότερα από 200.000 αυτοκίνητα.

 

 Επίσης, στο διεθνή χώρο συνεργαζόμαστε με την αγορά του Λονδίνου μέσω των διεθνών brokers Aon Benfield, JLT Limited, APG, και H.W. Woods. 

 

 H EXPERT αποτελεί ενεργό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

 

 
 
 

 

 

Από τον Οκτώβριο του 2016, η EXPERT αποτελεί μέλος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.