210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΕΤΑΙΡΕΙΑΕταιρικές Αξίες

Εταιρικές Αξίες

 

Επαγγελματισμός

 

Διερευνούμε πάντα σε βάθος τις ανάγκες του πελάτη και της αγοράς και βρίσκουμε καινοτόμες και προηγμένες ασφαλιστικές λύσεις, είτε μέσα από την Ελληνική Αγορά είτε μέσα από την αγορά του Λονδίνου, για να καλύπτουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις. Με στελέχωση 25 ατόμων και γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δουλεύουμε σοβαρά και προσεγγίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
 
Καινοτομία

 

Στην EXPERT αντιλαμβανόμαστε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και εκμεταλλευόμαστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για την διαφοροποίησή μας από τον ανταγωνισμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. 

Ορισμένες από τις καινοτομίες στις οποίες έχουμε προβεί τα τελευταία χρόνια αποτελούν: 

  •  Το 2010, η EXPERT αποτέλεσε την πρώτη μεσιτική εταιρεία που εφάρμοσε το σύστημα print and pay για τους συνεργάτες της. Μέσα από το σύστημα, επιτύχαμε ευκολία στη διαχείρηση των συμβολαίων για τους συνεργάτες μας, μειώνοντας παράλληλα τον πιστωτικό κίνδυνο για την εταιρεία μας.
     

  • Το 2013, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη της αγοράς για ανταγωνιστικά ασφάλιστρα αυτοκινήτου από αξιόπιστες συνάμα εταιρείες, εξασφαλίσαμε binding authority από την AmTrust Europe Limited του Λονδίνου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα μέσω αντιπροσώπου.

     

  • Από το 2014, κατανοώντας την ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση υγείας με χαμηλό κόστος, προωθούμε σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία GENERALI το δικό μας, αποκλειστικό προιόν Υγείας, το οποίο ονομάσαμε Dr. EXPERT. Μέχρι και σήμερα, το Dr. EXPERT αποτελεί το μοναδικό affinity προιόν υγείας στην Ασφαλιστική Αγορά.
     

  • Από τον Μάρτιο του 2016, παρέχουμε σε όλους τους πελάτες της εταιρείας AmTrust μια σειρά από παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης, εμπλουτίζοντας έτσι ένα ασφαλιστήριο αυτοκινήτου με μια σειρά από παροχές, οι οποίες είναι στη σημερινή εποχή πιο αναγκαίες από ποτέ.   

 

 

Διεθνείς Συνεργασίες

 

 

Στόχος της EXPERT είναι η διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων στις ραγδαία εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς. Συνεπώς, είμαστε σε στενή επαφή με την αγορά του Λονδίνου και άλλων χωρών και αναζητούμε συνεχώς τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την Ελληνική αγορά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  
 

Αφοσίωση στον Συνεργάτη 
 

Παρά την υιοθέτηση πρακτικών απευθείας πώλησης από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, στην EXPERT παραμένουμε εστιασμένοι στο δίκτυο των συνεργατών μας και προσπαθούμε να το υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μην ξεχνάτε, είμαστε και εμείς διαμεσολαβούντες και αντιλαμβανόμαστε την έμμεση προσπάθεια υπονόμευσης του επαγγέλματος.