210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕπιχειρήσειςΟμαδικά Προγράμματα

Ομαδικά Προγράμματα

 

Η ευημερία μιας επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό της. Παράλληλα, η ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση σε χαμηλό κόστος είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ. Έτσι, η λύση της Ομαδικής Ασφάλισης του προσωπικού αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το προσωπικό οποιασδήποτε επιχείρησης, και μπορεί να χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον εργοδότη ή κατ’ επιλογήν από τον ίδιο τον εργαζόμενο.
Με εξειδίκευση στον κλάδο των ομαδικών ασφαλίσεων, η EXPERT εξυπηρετεί σήμερα τις ανάγκες του προσωπικού μερικών από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικούς από τους πιο γνωστούς πελάτες που έχει εξυπηρετήσει το γραφείο μας στον κλάδο των Ομαδικών Ασφαλίσεων:
 
·         ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
 
·         BLUE STAR FERRIES
 
·         SUPERFAST FERRIES
 
·         ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ
 
·         ΚΡΙΑΡΑΣ ΑΕ
 
·         PHARMALUX PHARMACEUTICALS
 
 
Έτσι, εξυπηρετούμε σήμερα πάνω από 2,000 ασφαλισμένους στα πλαίσια ομαδικής ασφάλισης ετησίως. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι παραπάνω εταιρείες αποτελούν για εμάς πιστοποίηση της αξιοπιστίας μας και για εσάς την καλύτερη εγγύηση για το επίπεδο τεχνογνωσίας και εξυπηρέτησης που μπορείτε να λάβετε.
 
Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας εμάς για την διαμεσολάβηση σε ένα Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, εξασφαλίζετε:
 • Πλήρη Καθοδήγηση πριν και μετά τη εισαγωγή του ασφαλισμένου σε νοσοκομείο.
   
 • Αψογη και έγκαιρη εξυπηρέτηση στην αποζημίωση.
   
 • Εξειδικευμένο στον κλάδο των Ομαδικών Ασφαλίσεων προσωπικό, διαθέσιμο να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

   
 • Πολυετή εμπειρία  στον κλάδο και όγκο παραγωγής που μας επιτρέπει να ασκήσουμε την απαραίτητη επιρροή και να επιλύσουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις αποζημίωσης.
   
 • Πλήρη αξιολόγηση του προγράμματος σε ετήσια βάση και υποβολή προτάσεων για προσαρμογές προς όφελος της εταιρείας και του προσωπικού της.