210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Πρόγραμμα Υγείας Dr. EXPERT

Πρόγραμμα Υγείας Dr. EXPERT

 

 

Η λογικη του προγράμματος 

 

 

 
Σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια, ο τομέας της Δημόσιας Υγείας έχει δυστυχώς υποφέρει σημαντικά, καθώς η χρηματοδότηση των Δημοσίων Νοσοκομείων έχει υποστεί συνεχείς περικοπές. Για το λόγο αυτό, η ύπαρξη Ιδιωτικής Ασφάλισης στον τομέα της Υγείας έχει γίνει πιο αναγκαία από ποτέ. Εμείς, στην EXPERT Ασφάλειες, θελήσαμε να σας δώσουμε μια αξιόπιστη λύση σε αυτήν την πλέον σημαντική ανησυχία, σεβόμενοι παράλληλα τις δυσκολίες της εποχής.    
 
Το πρόγραμμα Dr. EXPERT αποτελεί μια συνεργασία της EXPERT Ασφάλειες με την ασφαλιστική εταιρεία GENERALI και αφορά αποκλειστικά τους πελάτες της EXPERT.  Μέσα από το πρόγραμμα Dr. EXPERT, σκοπός μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ατομικές σας ανάγκες, όσο και τις ανάγκες της οικογένειας σας, σε όλα τα επίπεδα περίθαλψης, σε πολύ χαμηλό κόστος. Έτσι, εντασσόμενος στο πρόγραμμα Dr. EXPERT, διασφαλίζετε την πρόσβαση σας και της οικογένειας σας τόσο σε Πρωτοβάθμια, όσο και σε Δευτεροβάθμια περίθαλψη, με όρους απολύτως απλούς και κατανοητούς. Παράλληλα, έχουμε φροντίσει να κάνουμε τη διαδικασία ασφάλισης όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ξεκούραστη. Έτσι, αρκεί μόνο μια αίτηση συμπλήρωσης των στοιχείων σας για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα Dr. EXPERT, χωρίς προασφαλιστικούς ελέγχους και ερωτηματολόγια υγείας. Αντίστοιχα εύκολη είναι και η διαδικασία αποζημίωσης σε περίπτωση νοσηλείας! Παρακάτω θα βρείτε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κατανοήσετε το πρόγραμμα, ενώ ο τοπικός ασφαλιστής σας και το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε. Δώστε λίγο χρόνο να πλοηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μας, και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα μεγαλώσει στο άμεσο μέλλον!
 
 
 

 Το πρόγραμμα

 
 
 

Νοσοκομειακή Φροντίδα

 
Ανώτατο Καταβαλλόμενο Ποσό κατ' άτομο κατ' έτος 50.000€ 
 
Έως 500€ την ημέρα σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Ελλάδας ή του Εξωτερικού 
Προσκομίζοντας Εισιτήριο - Εξιτήριο και τα απαραίτητα τιμολόγια, ο ασφαλισμένος θα λάβει τα πραγματικά του έξοδα μέχρι και 500€ ανα ημέρα νοσηλείας για έξοδα Δωματίου και Τροφής και λοιπές νοσοκομειακές δαπάνες.  
 
Έως 5000€ επιπλέον καταβολή σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης. 
 
Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος προβεί και σε Χειρουργική Επέμβαση, αποζημιώνεται για τα έξοδα του με βάση την κατηγορία στην οποία υπάγεται η εκάστοτε επέμβαση ως εξής: 
 
- Πολύ Μικρή: Έως 250€
- Μικρή: Έως 500€
- Μεσαία: Έως 1500€
- Μεγάλη: Έως 3000€
- Εξαιρετικά Βαρειά: Έως 5000€
 
Έως 250€ την ημέρα σε περίπτωση Νοσηλείας σε Δημόσιο Νοσοκομείο.
 
 
Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος νοσηλευτεί σε Δημόσιο Νοσοκομείο χωρίς κάλυψη από Κοινωνικό Φορέα, τότε θα αποζημιώσουμε τα πραγματικά έξοδα μέχρι και το 50% των παραπάνω παροχών (για Έξοδα Νοσοκομείου και Χειρουργικές Επεμβάσεις). 
 
100€ την Ημέρα και 20% του Πίνακα Επεμβάσεων ως Επίδομα Μη Χρήσης
 
Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν προσκομίσει τιμολόγια προς αποζημίωση, θα λάβει το 20% των παραπάνω παροχών ως bonus! 
 
 
 
 
 
 

Εξωνοσοκομειακή Φροντίδα 

  • Δωρεάν Επισκέψεις σε Νοσοκομειακούς Ιατρούς σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

  • Απεριόριστες Επισκέψεις σε Πανελλαδικό Δίκτυο Ιατρών όλων των Ειδικοτήτων με 15€ έως 25€ ανά επίσκεψη

  • Πολλαπλές Επιλογές Check - Up

  • Εξετάσεις σε Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε τιμές ΦΕΚ. 

  • Δωρεάν Οδοντιατρικός και Ορθοδοντικός Έλεγχος. Οδοντιατρικές και Ορθοδοντικές Πράξεις επί συγκεκριμένου εκπτωτικού τιμοκαταλόγου. 

  • Φυσικοθεραπείες σε 100 κέντρα σε όλη την Ελλάδα με κόστος 15€ ανά συνεδρία. Το Dr. EXPERT διακρίνεται τόσο για το πολύ χαμηλό του κόστος, όσο και για την πολύ απλή διαδικασία αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα (χωρίς ερωτηματολόγιο υγείας και προασφαλιστικό έλεγχο). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ειδική ιστοσελίδα www.experthealth.gr.